5 kilometri de sustinere

Cel mai bun remediu pentru a preveni imbolnavirea cu cancer este un mod sanatos de viata si cat mai putin stres. Astfel, impreuna cu voluntarii de la Corpul Pacii, am organizat un maraton in parcul din regiunea sculenca, or. Chisinau. Evenimentul a avut loc in luna aprilie si a avut ca scop promovarea unui mod sanatos de viata, pentru a preveni imbolnavirea cu cancer.

Ne-am bucurat sa vedem cati doritori au participat si ne-au sustinut! Fiecare participant a contribuit cu o suma simbolica pentru participare si a avut posibilitatea sa procure bratari de culoarea ce reprezinta lupta contra diferitor tipuri de cancer. Unii participanti, au alergat pentru a-si exprima sustinerea fata de cineva drag, care sufera de cancer. Fondurile colectate vor fi utilizate pentru desfasurarea unui proiect international (despre care veti afla mai tarziu).

Multumim mult participantilor si celor care ne-au ajutat cu organizarea. Multumim voluntarei noastre – Laura Dougas – care a venit cu aceasta ideie si a implicat majoritatea participantilor. Va asteptam la urmatorul nostru maraton, care va avea loc in Octombrie 2013. Va asteptam la un eveniment care va va ajuta sa fiti mai sanatosi si sa sustineti persoanele care se confrunta cu cancerul!

Cu drag,
Echipa “Pro Speranta”
http://jurnaltv.md/ro/news/preveni-i-cancerul-prin-sport-7865474/#

Share to Odnoklassniki
Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Yandex