Ajutand copiii

Elena Barlow este o tanara care s-a nascut in Murmansc, Rusia. La varsta de 6 ani, ea a fost martora divortului parintilor ei. Atunci mama a decis ca ele sa vina sa locuiasca in Moldova. La varsta de 8 ani, mama ei a decedat si restul copilariei ea l-a petrecut la scoala internat nr. 3 din Chisinau. La varsta de 16 ani ea a fost adoptata de o familie din Arizona (SUA). Dupa ce a ajuns in SUA, ea a putut sa isi continuie studiile acolo si a absolvit colegiul din Arizona. Apoi, a avut oportunitatea sa invete la Universitatea din statul Utah (SUA). In luna mai 2013, Elena a absolvit Universitatea, facultatea economie si deja avea o oferta de munca la Banca de Investitii. Dar visul ei este sa absolveasca facultatea de drept si sa deschida o agentie proprie de adpotie a copiilor.

Fiind in SUA, ea nu uita de unde a plecat si viziteaza Moldova in fiecare an, trecand si pe la copiii din Internat. In masura posibilitatilor, ea aduce si ajutoare umanitare scolilor internat din Moldova. In fiecare an ea a reusit sa isi convinga prietenii sa doneze si sa o sustina in programul ei de binefacere. Prietenii care o ajuta cel mai mult sunt Biserica lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma si Misiunea Fara Frontiere, care o ajuta in colectarea, transportarea si distribuirea ajutorului umanitar.

In anul 2013, Asociatia “Pro Speranta” s-a alaturat acestui parteneriat si a ajutat in receptionarea si distribuirea bunurilor la 3 scoli internat din tara: in s. Bulboaca (rn. Anenii Noi), or. Orhei si s. Grinauti (rn. Ocnita). Dupa receptionarea bunurilor (haine, jucarii, rechizite, mobilier, etc), am organizat depozitarea si transportarea lor catre cele 3 scoli. Copiii au fost foarte fericiti sa primeasca cadourile!!!

Noi suntem recunoscatori pentru oportunitatea de a fi parteneri in acest proiect si privilegiul de a aduce bucurie copiilor. Deasemenea, multumim reprezentantilor locali ai Bisericii lui Isus Hristos a Sfintilor din Zilele din Urma si Misiunii Fara Frontiere, care au contribuit la desfasurarea proiectului.

Cu drag,
Echipa “Pro Speranta”

Share to Odnoklassniki
Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Yandex