Multumesc pentru speranta

Proiectul “Impreuna imptriva cancerului” continua cu succes sa aduca bucurie femeilor care au suferit sau sufera din cauza cancerului. Fiecare dintre noi are ocazia sa contribuie la acest proiect, oferind mici donatii in cutiile noastre de colectare de fonduri. Gasiti cutiile in 4 puncte farmaceutice ale lantului de farmacii “Hippocrates”. Noi am plasat cutiile la intersectia bd. Moscovei cu str. Alecu Russo, intersectia Dokuciaev cu str. Hincesti, cercul de pe bd. Mircea cel Batran si pe bd. Grigore Vieru.

Doamna care a primit ultima proteza procurata si-a exprimat recunostinta fata de partenerii proiectului si fata de cei care au donat in aceste cutii. Fiind fericita pentru cadoul primit, ea a dorit sa ii facem si poza, astfel, demonstrand ca fondurile colectate ajung la beneficiari.

Fiecare dintre noi are posibilitate sa participe la acest proiect. Noi cunoastem ca persoanele care intre intr-o farmacie, sunt acolo pentru ca singuri au nevoie de suport medical si nu prea au bani in plus pentru donatii. Dar ne-am bucurat sa vedem ca simplele donatii de cate 1 leu au insumat necesarul pentru un dar pretios.

Va multumim inca odata, celor care au donat si au contribuit la implinirea unui vis. Deasemenea, multumim retelei de farmacii “Hippocrates”, care au fost deacord sa plasam aceste cutii in incinta punctelor farmaceutice. Impreuna, ajutam acesti pacienti sa invinga inca odata cancerul.

Cu drag,
Echipa “Pro Speranta”

Share to Odnoklassniki
Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Yandex