Familia Baban

Buna ziua!
Suntem familia Baban, formata din Baban Ghenadie (tatal), Baban Nadejda (mama), Dumitru (fiul) de 9 ani si fiica Alina de 4 anisori – copil cu nevoi speciale. Locuim in satul Zaicani din raionul Riscani, Republica Moldova.
Alina este incadrata la gradul handicap grav cu urmatoarele diagnostice:
Infectie congenitala cu herpes forma generalizata,
Epilepsie simptomatica,
Paroxisme molimorfe rebele gradul unu,
Retard complex mixt in dezvoltare.
La o varsta actuala de 4 ani copilul nu se poate deplasa si nu poate vorbi. Face tratament medicamentos zilnic de la nastere si il va face si in continuare. Este foarte sensibila la gripe, raceli si orice boli de sezon.
Am depus, depunem si vom depune toata viata maxim de efort pentru a o sustine pe Alina, dar din punct de vedere financiar nu ne putem permite nici pe de parte efectuarea testelor medicale necesare si tratamentului necesar. Mama nu are posibilitatea sa aiba un serviciu din motivul ingrijirii si supravegherii permanente a acestui copil suferind. Tata are un salariu mizer din care poate asigura doar unele din necesitatile familiei. Suntem intr-o perioada de grea incercare a vietii in care suntem pusi in situatia de a apela la oamenii de buna credinta cu suflet mare pentru a ne sustine in masura posibilitatilor in efectuarea tratamentelor necesare pentru Alina.
Ne inchinam cu pietate celor care vor fi receptivi la problemele noastre de familie si suntem anticipat recunoscatori pentru orice donatie oferita.

Va multumim anticipat din suflet si Domnul sa Va binecuvinteze pentru faptele frumoase pe care le savirsiti, in deosebi pentru cei carea au nevoie.

Contactati echipa “Pro Speranta” pentru a ne ajuta.

Share to Odnoklassniki
Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Yandex