Vreau sa traiesc

Ma numesc Dogaru Elena si am 51 ani. Ma adresez celor care cred ca viata e de nepretuit. Cer ajutor de la cei care pot sa ma ajute financiar, chiar si cu 10-50 lei.

In 2010 am fost diagnosticata cu cancer a ganglionilor limfatici a ligamentelor hepato – duodenale in stadiu terminal. Cand am aflat diagnosticul meu, in primul rand, m-am gandit la familia mea (sotul care sufera de hernie de disc, 2 copii si 2 nepoti). M-am gandit la cat de putin timp mi-a ramas sa fiu alaturi de ei si sa ii ajut.

Medicii din Moldova au spus ca nu am nici o sansa de insanatosire. Astfel, printr-un efort enorm din partea familiei si a rudelor mele, am beneficiat de testari si consultatii medicale in Israel. Medicii de acolo mi-au dat speranta si dupa 8 sesiuni e chimioterapie, nu mai aveam caner! Puteam sa ma gandesc la viata!!!

Dar nu pentru mult timp… Dupa o situatie de stres posttraumatic, cancerul a revenit… Din nou medici, testari costisitoare si chimioterapie. Rezultatele testelor medicale din mai 2012 au aratat cresterea tumorii, dar si aparitia unei noi tumori in coloana vertebrala. La moment termin al 3-lea curs de chimioterapie si mai am de trecut al patrulea curs. Medicii din Israel ma asteapta urgent pentru noi testari medicale, care mi-ar spune daca mai am sanse. Pana in prezent am cheltuit 58 000 $. Copiii si rudele nu mai pot sa imi acorde acelasi ajutor, iar eu lucrez ocazinal, din cauza bolii.

Va rog mult sa ma ajutati. Vreau sa stiu daca mai am o sansa… Vreau sa traiesc!

Puteti sa contactati echipa “Pro Speranta” pentru a ma ajuta la numerele de telefon: 0248/23225 sau 078800293, sau sa depuneti suma pe care o considerati posibila pe urmatorul cont:

Asociatia „Pro Speranta”
Str. Victoriei 32/1,
Or. Criuleni, MD 4801,
Republica Moldova
078800293
manager@prosperanta.org

BC „ENERGBANK” SA
Fil. Criuleni, c/b 222 455 195
c/f 1010620000709
BIC: ENEGMD 22406

Va multumesc mult si Va doresc multa sanatate. Cu speranta,
Elena.

Share to Odnoklassniki
Share to Facebook
Share to Google Buzz
Share to Google Plus
Share to LiveJournal
Share to MyWorld
Share to Yandex